Vind terug onze beste Kitesurf Pack 2018 aanbod ( board + Kite + bar) met uitzonderlijk omstandigheden. Werk uw bij en bereik nieuwe toppunten met onze nieuwe TOP Kitesurf materieel ! Kom in de shop over uw toekomstige quiver praten en profiteer zoals het hoort van elke winderig dag.

Pack Freeride volledig vanaf 1579€ (7m² complete + board)

De Catalyst Ozone pack zal iedereen in het water krijgen. De Ozone Catalyst V1 is een freeride kite, is het profiel van de Catalyst om een groote stabiliteit aan het zenit hebben gedaan. Zijn  afgeronde oren zal uw een makkelijk heropleving verzekeren en garandeerd zijn rand eenfantastische stijging aan het wind. Ozone fabriceer ook zeilschermen, zal uw het in de hoogte en in de hangtime van uw eerst jump voelen. De Blankforce Logic zal uw eerst met zijn hout design verleiden en daarna zal het uw vanaf de eerst rand getrokken overstelpen. Zijn pads en straps deluxe zal uw een goede comfort en een goede slagzin verzekeren. De board is flex en zal je het nooit willen afstand doen.

Slingshot, is een pionier die kites dichtbij van perfecie maakt. Dit Amerikaanse merk fabriceer de sterkest kites van het markt, zal uw het vanaf het eerst tuch op de kite of op de bar begrijpen. De Slingshot Rally is de Freeride All-around Performance kite. Zal uw geen kitespot zonder een Slingshot Rally in de lucht. De Shinn Pinbot is een wonderschoon ding. Fijnheid, flex, pads sneakers ultra comfort et uniek design. Zal het uw eerst Shinn worden en zal het zeker de eerste van een lange reeks. Shinn is een europeese merk opgedrogen aan het design van boards voor kite, twintip, shinnster, El Stubbo, Foil,… Als je breekbaar knieën heb, is er geen beter keus dan de Shinn Pinbot !

 

 

Pack Freeride / Freestyle vanaf 1819€ (Kite + Board)

Kies uw lievelingsboard en de beste freestyle kitesurf kite in het wereld ! Newschool of Wakestyle, is dit kite allen op de podiums ! Youri Zoon en nu Carlos Mario, de wereld kampioenen zweren aleen aan RPM.

 

De nieuwe BANDIT bied voor zijn elfste jaar een uniek tractie. Krachtig om vroeg in de planning te gaan, blijk het daarna hetself zich reguleren om uw zonder moeite te tracteren.  Wat verbazend is is dat we zijtractie hebben geschrapt. Uw zeil dus met minder steun in de rug en de benen. De tractie is dichter en ultra gereguleerd.

 

Waarschijnlijk de meest multifunctioneel kite die er is ! FREESTYLE / FREERIDE / BIGAIR / NEWSCHOOL / WAVE / FOIL…. De Enduro blink uit in alle sector, om op alle niveau te vooruitgaan…

 

Beschikbaar vanaf nu bij BILLYKITE – Kitesurf winkel in Brussel.

 

Ook beschikbaar in het frFrançais